sâmbătă, 25 mai 2013

Metode naturale de ingrijire a pielii pe perioada verii si nu numai...


A venit mult asteptata vara cu minunatiile ei si de aceea majoritatea dintre noi ne si vedem pe malul marii sau in varfului muntelui, respirand aer curat si bucurandu-ne de soare.
Cu toate acestea nu toata fiinta noastra este atat de incantata de intalnirea cu soarele, caci pentru piele o expunere excesiva la soare nu este indicata. Printre primele probleme care se vad in urma expunerii prelungite la soare sunt petele brune si pistruii, iar in situatii extreme poate conduce la aparitia cancerului de piele. 

Stiati ca una din functiile pielii noastre este cea imunologica, ea avand un rol esential in mentinerea starii de sanatate a organismului ? 

Va asteptam cu drag la workshop pentru a afla:
·         Care sunt nevoile pielii noastre si  ce metode naturale sa folosim pentru a o ingriji corespunzator
·         Cum sa ne protejam pielea fata de razele ultraviolet ale soarelui
·         Impactul bronzarii prin metode artificiale (solar)
·         Remedii naturale pe care le putem lua intern pentru a ne proteja pielea si a ne pregati pentru expunerea la soare
·         Metode naturale de indepartare a petelor brune de pe piele aparute in urma expunerii la soare
·         Cum sa ingrijim si sa protejam pielea copiilor nostri
·         Si pentru ca si in ceea ce priveste ingrijirea pielii un gram de practica valoreaza cat tone de teorie vom realiza impreuna o crema naturala de protectie impotriva razelor solare.

Cand: marti, 25 iunie ora 18.30
Unde: Cluj-Napoca, strada Aurel-Vlaicu
Cine: invitata dr. Oana Corfariu
Cat costa: 40 lei/persoana
Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pe email la cristinacopos@gmail.com sau la 0742914621.


Workshopul va fi sustinut de doamna doctor Oana Corfariu, o prezenta calda si rafinata ce ne va impartasi din experienta sa in acest domeniu. Fiind medic cu competenta in apifitoterapie si peste 12 ani de experienta in medicina naturista, doamna dr. Oana Corfariu a prezentat cursuri de medicina naturista in mai multe orase din Romania. In prezent lucreaza la Centrul naturist"Healthy Life" din Cluj Napoca, unde poate fi contactata pentru consultatii naturiste.

Poze si pareri de la evenimente similare aici.

Un comentariu: