sâmbătă, 6 aprilie 2013

Chemtrails, darele mortii

Chemtrails-urile sau darele mortii sunt o amenintare la sanatatea noastra care actioneaza indiferent daca noi o cunoastem sau nu. Am aflat de aceste chemtrails-uri de vreo 2 ani si de atunci le vad in continuu peste tot unde merg. In toamna anului trecut, fiind in Cluj in weekend, ne-am gandit sa urcam pana in Faget sa luam o gura de aer curat, impreuna cu iubitul meu. Si din pacate cu siguranta nu am avut parte de aer curat caci asa cum puteti vedea din pozele de mai jos era plin, extrem de plin de chemtrails-uri.
Dintre afectiunile care sunt provocate de chemtrails mentionez: astm si alergii, sangerari ale nasului si ale plamanilor, gripa, bronsita, pneumonie, tulburari gastrointestinale, infectii ale vezicii urinare, piele si buze crapate, oboseala extrema sau cronica. Pe internet se gasesc mult mai multe informatii in aceasta directie si consider ca este extrem de important sa fim informati si sa actionam constant pentru intarirea imunitatii.
Pentru mine astfel de informatii sunt semnale de alarma care arata ca este necesar ca fiecare dintre noi sa facem ceva in a ne transforma: a adopta un mod de viata sanatos (atat in ceea ce priveste alimentatia, remediile pe care le folosim pentru a ne vindeca; cat si in ceea ce priveste modul nostru de gandire, felul in care ne comportam cu ceilalti. Si cu siguranta atunci cand mai multi  ne vom dori ca lucrurile sa stea altfel, asa se va si petrece).
Va invit sa vizionati filmuletul de mai jos pentru a intelege mai bine ce sunt aceste chemtrailsuri si cum se deosebesc ele de contrails-uri, urmele de condens ale avioanelor.


In poza de mai sus se observa foarte bine diferenta intre avionul care zboara si are in urma sa contrailsuri si chemtrailsurile lasate de alte avioane care au zburat inaintea sa.

Un articol care mi se pare documentat legat de acest subiect poate fi citit aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu