marți, 2 aprilie 2013

Hrana pentru trup si suflet


Atelier de gatit

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa te bucuri de dulciuri savuroase care sa iti ofere nutrientii necesari organismului fara a avea parte de efectele negative ale zaharului?
Daca raspunsul tau la intrebarea de mai sus este "Da", te asteptam cu drag la atelierul nostru de gatit din data de 18 aprilie 2013 ca sa pregatim impreuna:
  • duciuri raw, sanatoase, fara zahar
  • delicatese pentru masa de Pasti
Daca nu te-ai gandit pana acum la aceasta, esti evident binevenit la atelier deoarece vom gati impreuna dulciuri care:
  • se pregatesc rapid
  • contin minerale si vitamine usor asimilabile de organism
  • in pregatirea lor putem sa implicam si copii (astfel va puteti si distra impreuna cu cei mici si savura apoi ceva cu adevarat sanatos pentru ei)
  • nu contin zahar
  • nu ingrasa 
  • si sunt de-a dreptul delicioase

Stiati ca, consumul de zahar in exces afecteaza sistemul imunitar, duce la eliminarea din organism a mineralelor si vitaminelor atat de necesare sanatatii noastre, ne distruge nervii, favorizeaza cancerul si are multe alte efecte negative?
Va invit sa cititi mai multe despre acest subiect aici (http://viataverdeviu.ro/probleme-majore-cauzate-de-consumul-excesiv-de-zahar/).


Cand: joi, 18 aprilie 2013, 18.30-21.00
Cat: 60 lei/ persoana
Unde: Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu
Cine:  invitata AncaToma
Inscrieri aici (inscrierile se vor realiza in limita locurilor disponibile)Va invitam sa cititi parerile participantilor la workshopurile trecute, precum si poze de la acestea:
aici
Mai multe detalii aici si aici:).

Atelierul de gatit ne va ajuta sa descoperim diversitatea pe care natura ne-o ofera in alimentatie si vom invata sa fim curioase, indraznete, creative, increzatoare prin simplul act de a prepara hrana.

Pentru ca alimentele pe care le consumam ne hranesc mai mult decat trupul, vom invata ce si cum sa mancam pentru a aduce in vietile noastre si ale celor dragi sanatatea, vitalitatea, fericirea si armonia.

Locatia este extrem de accesibila atat cu mijloace de transport in comun cat si cu masina. Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu