duminică, 14 octombrie 2012

Traiesc din plin...

Sunt vie...si regasesc minunea vietii in lucrurile marunte.
Simt cum se deruleaza viata cu o viteza fascinanta, apar provocari la tot pasul (ca sa nu le numesc teste:)), fiecare moment cu surpriza lui. Si ma implic, ma identific cu tot felul de situatii pentru ca apoi cand le privesc de sus sa rad de mine, sa vad cum totul se rearanjeaza ca prin "farmec" atunci cand ma relaxez si il las pe Dumnezeu sa-si duca la bun sfarsit opera.
Fiecare situatie de viata privita astfel aduce cu sine un dar, constientizari, intelegeri profunde....si invat din toate simtind astfel cum devin din ce in ce mai puternica .
Ahhh...si ce bine este sa iubesti si sa fii iubit, toate se alchimizeaza in iubire, acea savoare tainica ce se revarsa peste mine si in mine in fiecare clipa prin fiecare gest, atingere facandu-ma sa ma simt din nou femeie, completa, implinita...vie.
Iti multumesc Doamne pentru miracolul vietii!


2 comentarii:

  1. E fascinant atunci cand privim totul ca si cum o facem pentru prima data. Orice lucru marunt devine "demn" de atentia noastra, devine plin de intelesuri, devine subiectul minunarii noastre, devine motivul nostru de fericire pura. Si astfel - intr-un mod atat de simplu - devenim partase la acest mirific joc divin, creat din iubire, cu iubire si pentru iubire.
    Respiram iubire... ne hranim cu iubire... daruim iubire... suntem iubire!

    Cu iubire,
    :)

    RăspundețiȘtergere