vineri, 21 decembrie 2012

Un tainic inceput


S-a scris mult in legatura cu data de 21 decembrie 2012, data care este marcata si in calendare celebre precum calendarul mayas. Aceasta deoarece intr-adevar traim o zi speciala, care cu toate ca in mod evident nu aduce sfarsitul lumii, marcheaza atat solstitiul de iarna precum si o tainica trecere spre o alta era.
Totul are o miscare ciclica in acest univers, si asa cum si mayasii cunoasteau ne aflam la sfarsitul unui ciclu si inceputul unui alt ciclu.

Ce este ciclul precesional?
O data la aproximativ 25.920 de ani planeta noastra albastra se inclina in asa fel incat axa polilor se alinieaza perfect cu o frecventa deosebit de intensa de energie cosmica generata de quasarii din centrul galaxiei noastre (Calea Lactee). Cu alte cuvinte in aceasta zi precum si in cele care vor urma planeta noastra este imbaiata de fluxuri imense de energie fotonica, tahionica, energie cu o inalta frecventa de vibratie.

Ce efecte apar?
Datorita imbaierii in acest "flux" intens si elevat de vibratie cosmica se va amplifica extrem de mult tot ceea ce exista in noi ca si dominanta in aceasta perioada. Aceste efecte se vor resimti la nivel mental si psiho emotional, de aceea multa lume va avea tendinta sa spuna ca in realitatea nu se petrece nimic (noi fiind foarte ancorati preponderent in realitatea fizica, unde nu vor aparea modificari vizibile).

Ce avem de facut?
Este foarte important sa ne focalizam asupra tot ceea ce este bun, divin, armonios, minunat in fiinta noastra. Sa ne pregatim pentru aceste sarbatori de lumina cu multa iubire, cu stari de bucurie, veselie, intelegere si bunavointa deoarece ceea ce vom alege si vom trai in aceasta perioada se va amplifica foarte mult in fiinta noastra, oferindu-ne sansa sa ne transformam intr-un ritm accelerat sau din contra sa regresam.
Sa utilizam cu intelepciune timpii morti din viata de zi cu zi pentru a dialoga in intimitatea fiintei noastre cu Dumnezeu, sa fim foarte atente sa nu realizam nici un fel de compromisuri fata de sufletul nostru ci sa alegem mereu ceea ce este benefic, inaltator, divin.  
In caz contrar se vor amplifica (sau altfel spus, vor iesi din subconstientul nostru) diverse frici si angoase pe care le vom trai din plin.

In final va propun sa transpunem pariul propus de Pascal si asupra acestei date de 21 decembrie 2012 precum si asupra anului care va urma. Pascal spunea:








Ceea ce aceasta data ne transmite este sa fim cat mai buni, mai armoniosi si mai fericiti si sa depunem eforturi constiente in aceasta directie. In cazul in care apar stari negative sa facem orice ne sta in putinta pentru a iesi din ele si a trai din nou stari inalte. Indiferent daca credem sau nu in ceea ce am prezentat mai sus merita sa ne asumam acest pariu deoarece vom avea doar de castigat si vom putea astfel sa traim cu adevarat sarbatori de lumina.

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu