duminică, 21 aprilie 2013

Metode eficiente de amplificare a imunitatii

Dupa succesul workshopului "Antibioticele naturale, pentru cei mari si cei mici" va invitam alaturi de noi sa aflam secretele amplificarii imunitatii.

A preveni este mai usor decat a trata (si mult mai intelept *:) happy).
Cel mai bine intelegem talcul acestui dicton in momentul in care apare o epidemie de gripa sau viroza. V-ati intrebat de ce unii oameni sau unii copii se racesc periodic, stau mereu acasa sa se trateze impreuna cu jumatate din grupa de gradinita, scoala sau colegii de munca, in timp ce altii se bucura de o sanatate infloritoare chiar si in aceste perioade?

Cu toate ca piata abunda de stimulente imunitare numarul oamenilor bolnavi este extrem de mare ceea ce ne arata ca nu stim sa le utilizam corespunzator. De aceea va invitam la workshop pentru a afla:
care sunt cele mai potrivite stimulente imunitare pentru noi
care sunt remediile potrivite pentru cei mici
care sunt remediile potrivite pentru cei de varsta a treia
cat timp este necesar sa le luam pentru a obtine rezultatele dorite
cand este indicat sa le luam
exemple si studii de caz
Workshopul va fi insotit de degustarea unor remedii prezentate.

Stiati ca antibioticele de sinteza inhiba dezvoltarea sistemului nostru imunitar, ceea ce ne face si mai vulnerabili la boli, putand ajunge la varsta maturitatii in timp ce sistemul nostru imunitar este asemenea celui unui adolescent de 15 ani? Mai multe vom descoperi impreuna la workshop.

Cand: joi, 16 mai 2013, 18.30-20.30
Cat: 30 lei/ persoana (25 lei pentru studenti/pensionari)
Unde: Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu
Cine:  invitata dr.Oana Corfariu
Inscrieri: se realizeaza fie pe email la cristinacopos@gmail.com, fie telefonic la 0742914621 (inscrierile se vor realiza in limita locurilor disponibile).
 
In continuarea workshopului antibioticele naturale, o vom avea ca si invitata pe doamna doctor Oana Corfariu, o prezenta calda care ne va impartasi cunostintele sale in acest domeniu, cunostinte dobandite in urma mai multor ani de studiu si  practica. Va invit sa cititi mai multe detalii pe blogul ei sublimartnatura.wordpress.com 

Va invit sa cititi parerile participantilor la ultimul workshop de acest gen aici

Dragi mamici, ca si raspuns la solicitarile voastre adresate la ultimele evenimente va anuntam cu drag ca la acest eveniment sunteti binevenite cu bebelusi, iar pentru copii (chiar si cu tatici sau cu bunici) vom avea in paralel un atelier pentru copii. Mai multe detalii aici.


"Calitatea vietii noastre consta in lucrurile pe care indraznim sa le facem”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu