-practic si adaptat vietii de zi cu zi-
A venit, a venit primavara…si totul a revenit la viata. De
aceea te invitam alaturi de noi la un atelier de gatit ca sa vorbim despre:
- ce alimente sa consumam primavara pentru a beneficia la maxim de acest anotimp si cum sa le combinam la modul optim
- cum sa ne remineralizam organismul printr-o alimentatie corespunzatoare
- surse de minerale vegetale (calciu, magneziu, fier)
- detoxifierea de primavara (era si timpul pentru o purificare)
Vom face toate acestea gatind impreuna intr-un cadru
relaxat, folosind ca si ingrediente principale:
- susan, nuci romanesti si verdeturi de sezon
De ce sa vii?
- Vei gati alaturi de noi retete rapide si delicioase
- Ii vei putea incanta pe cei dragi cu delicii sanatoase care le vor fortifica organismul
- Si bineinteles ca vom savura impreuna ceea ce am pregatit…
Cand: miercuri, 20 martie 2013, 18.30-21.00
Cat: 50 lei/ persoana
Unde: Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu
Anca este cea care ne-a incantat si la workshopul trecut cu informatii valoroase despre o alimentatie sanatoasa si ne-a rasfatat cu delicii raw preparate de ea. Dat fiind succesul de atunci, am invitat-o din nou sa ne impartaseasca experienta ei si secretele bucatariei.
Mai multe detalii aici.
Atelierul de gatit ne va ajuta sa descoperim diversitatea pe care natura ne-o ofera in alimentatie si vom invata sa fim curioase, indraznete, creative, increzatoare prin simplul act de a prepara hrana.
Pentru ca alimentele pe care le consumam ne hranesc mai mult decat trupul, vom invata ce si cum sa mancam pentru a aduce in vietile noastre si ale celor dragi sanatatea, vitalitatea, fericirea si armonia.
Locatia este extrem de accesibila atat cu mijloace de transport in comun cat si cu masina. Va asteptam cu drag!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu